U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezellige woongroep in de binnenstad zoekt nieuwe bewoner!
Naam woongroep Pancho
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 420
Beschrijving prijs De huurprijs is inclusief gas, water, licht, krant (NRC Handelsblad), bibliotheekabonnement, internet, vaste telefoon en inboedelverzekering. Daarnaast rode bessen, rode druiven, kersen en appels uit de tuin. Huursubsidie aanvragen is mogelijk. Let op: er wordt een maximale inkomensgrens gehanteerd van €36.798 bruto (sociale huurgrens 2018).
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-08-19
Provincie Groningen
Stad Groningen
Ligging Onze woongroep is op de begane grond van een laatnegentiende-eeuws pand aan een van de singels, 5 minuten lopen van het station en 5 minuten lopen van de Grote Markt.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Naast een eigen kamer heb je de beschikking over een grote gemeenschappelijke woonkamer, een ruime eetkeuken, opberghok, inpandige fietsenstalling en een grote tuin (incl. klushok) die uitloopt op het water. Verder beschikt ons huis over twee badkamers. Het pand is ruim van opzet.
Prive ruimte(s) Het gaat om een kamer met een hoog plafond die bestaat uit een woongedeelte en een vide/slaapzolder. De kamer ligt op het noorden en heeft hoge ramen, een houten vloer en radiator.
Beschrijving woongroep We eten 's avond gezamenlijk met de bewoners die daar zin in hebben, waarbij bij toerbeurt iemand vegetarisch kookt. Vrienden/gasten kunnen ook mee-eten. We drinken geregeld samen wat en kijken af en toe series of een film. Daarnaast zorgen we samen voor het onderhoud en schoonhouden van het huis en de tuin. Zo nu en dan houden we een huisvergadering om lopende dingen te bespreken. Jaarlijks houden we een klusdag.
Huidige samenstelling Op dit moment bestaat de groep uit twee mannen en drie vrouwen, leeftijd tussen de 30 en 37 jaar en een hele lieve kat. Een greep uit onze dagelijkse bezigheden: lezen, tuinieren, politiek, studenten adviseren, programmeren, festivals, borrelen.
Gezochte personen Eén bewoner gaat ons verlaten. We zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot tussen 25 en 35 jaar oud, die het leuk lijkt om in een woongroep te wonen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Laat een bericht achter via woongroep.net als je geďnteresseerd bent. Graag met een beschrijving van jezelf, je interesses en wat je belangrijk vindt in het samenleven in een woongroep.
 
Geplaatst maandag, 02 juli 2018
Vervalt zondag, 30 september 2018
Gezien Deze advertentie is 422 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Gerben
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14567
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl