U bevindt zich hier:
 
 
Titel Jong gezin zoekt nieuwe woonplek
Mannen 1
Vrouwen 1
Kinderen 1
Leeftijd 35
Provincie Noord-Holland
Stad Omgeving Amsterdam
Wensen ligging Wij willen juist niet in het centrum wonen maar zoeken wat meer rust en ruimte. Hoe meer groen hoe beter. Goede OV verbinding met A'dam CS is een pre (ivm werk). Op fiets afstand is fantastisch.
Wensen pand Fijne en veilige buitenplek ivm kindje dat over een paar maanden kan lopen. Goed onderhouden is ook fijn. 3 kamers is top.
Wensen groep Gezellig om soms gezamenlijk te eten en andere bijeenkomsten te organiseren, zonder verplichting. Bij voorkeur geen rokers, in ieder geval niet in gemeenschappelijke ruimtes.
Beschrijf jezelf Wij, Morten (35, Noors) en Dewi (bijna 30), zijn sinds een jaar weer terug in Nederland, na een jaar in Portugal te hebben gewoond en gewerkt. Daar woonden we in onze camper en op een permacultuur boerderij. Het buiten leven, de vrijheid, ruimte en rust vonden we heerlijk. Dit zoeken we nu ook in Nederland. Morten heeft in Noorwegen lang in de telecommunicatie gewerkt en werkt nu in een smartshop in Amsterdam. Ook is hij heel handig en dus voor vele klussen in en rond het huis in te zetten. Dewi heeft culturele antropologie gestudeerd, een aantal productie klussen gedaan en heeft nu haar zinnen gezet op kinderyoga. Ook wil ze haar permacultuur - en tuinier skills oefenen en kennis uitbreiden. We hebben elkaar ontmoet in Honduras in 2013. Daarna hebben we veel gereisd door Midden - en Zuid Amerika (waar we onze eigen documentaire hebben gemaakt over het leven met de Shuar in Ecuador), Zuid Afrika en Zuid Europa. Nu ons dochtertje Maya (4 maanden) is geboren zijn we op zoek naar iets meer vastigheid, maar willen we wel het open contact houden met mensen zoals voorheen. Daar lijkt een woongroep ons ideaal voor! PS: Morten spreekt perfect Nederlands!
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.youtube.com/watch?v=JIIXLAztbXs&t=3s
Contact informatie U kunt Dewi ook bellen op 06-45050390.
 
Geplaatst dinsdag, 03 juli 2018
Vervalt maandag, 01 oktober 2018
Gezien Deze advertentie is 318 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Dewi
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14569
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 30 december 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl