U bevindt zich hier:
 
 
Titel Kyra, cultuurwetenschappen-studente (24), zoekt woongroep in Nijmegen!
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 24
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Wensen ligging Geen specifieke wensen, alhoewel het liefst max rond de 20 mins fietsen van de universiteit.
Wensen pand Het liefst een persoonlijke kamer van min 16 m2 en niet binnen roken. Fijn als het huis een beetje onderhouden is, maar daar help ik zelf ook graag in mee. Ik heb zelf geen huisdieren, maar geen bezwaar tegen dieren in huis.
Wensen groep Na verschillende woonervaringen (studentenhuizen, op mezelf en nu een woongroep) heb ik gemerkt dat ik het fijn en gezellig vind om met anderen te wonen voor het contact en om samen de zorg voor een huis te dragen. ╔n het is fijn om de ruimte te hebben om mijn eigen ding te kunnen doen; ik heb ook behoefte aan die zelfstandigheid, dus liefst zonder verplichtingen - dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen en hierin niks hoeft. Maar af en toe samen eten of een drankje of spelletje doen, lijkt me erg leuk.
Beschrijf jezelf Hoi! Ik woon sinds een jaar in Nijmegen, in een woongroep in Bottendaal. We hebben besloten het huis te koop te zetten, dus ik ben op zoek naar iets nieuws, en het liefst weer een woongroep! De combinatie van samen verantwoordelijkheid dragen en ook eigen ruimte, vind ik erg prettig. Ik ben afgelopen jaar opnieuw begonnen met studeren (Arts&Culture Studies), aan de Radboud Universiteit, dus mijn voornaamste tijd gaat naar lezen en schrijven over kunst en cultuur(theorie). Hiervoor heb ik 3 jaar conservatorium gedaan in Enschede (compositie en productie van muziek) en 2 jaar gewerkt (assistent manager, AH to go), maar hier was ik niet op mijn plek - vandaar de switch naar een plek en opleiding die ik onwijs gaaf en interessant vind! Naast studeren pak ik in mijn vrije tijd graag een kop thee en Netflix of een boek (of puzzel) erbij, maak ik muziek (ik speel gitaar, piano en ik zing) of ga ik naar danstrainingen of open dansavonden: ik dans ballroom en latin, ben groot fan van salsa en heb net West Coast Swing ontdekt. Na een jaar wennen aan een nieuwe stad en studie, ben ik nu ook op zoek naar een bijbaan - waarschijnlijk in de horeca en/of bij festivals/concerten (liefst in de geluidstechniek). Ergens waar ik mijn ei kwijt kan en ook weer bij kan leren. Al met al ben ik een zeer breed ge´nteresseerde theeleut (naast kunst en cultuur verdiep ik me graag in fysische geografie, natuurkunde, reizen, dieren/natuur, (audio)techniek en (buiten)sport zoals klimmen en zeilen, etc) die komt met studiomonitoren en een breed scala aan instrumenten - over de productie van decibellen maak ik heel graag afspraken! De link beneden verwijst naar een foto, voor de beeldvorming (ik zit links).
Website
De link opent in een nieuw venster
https://drive.google.com/file/d/1S73Jh9qdhpLAMV22dz-xZua_HGi2rUEr/view?usp=sharing
Contact informatie -
 
Geplaatst woensdag, 04 juli 2018
Vervalt dinsdag, 02 oktober 2018
Gezien Deze advertentie is 330 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Kyra Brouwers
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14574
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot maandag, 31 december 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl