U bevindt zich hier:
 
 
Titel Annelinde (24) & Matthias (27) zoeken woongroep in Amsterdam (of Utrecht)
Mannen 1
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 27
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging
-
Wensen pand
-
Wensen groep Wij hopen een fijne woongroep te vinden om ons dagelijks leven mee te delen. Mensen die elkaar accepteren en respecteren en open staan voor gezamenlijke activiteiten. Meer zelfstandige woongroepen zijn ook welkom, wij staan open voor alle soorten van samenleven waar wij ons kunnen nestelen.
Beschrijf jezelf Wij zijn Matthias (27) & Annelinde (24) en na 2 jaar samen gereisd te hebben, op zoek naar een woongroep in Amsterdam (en evt. Utrecht). Annelinde begint per september aan de master Gender Studies in Utrecht en Matthias is komt uit Oostenrijk en houdt zich bezig met muziekproductie (achter zijn laptop met koptelefoon) en emigreert hiervoor graag naar Nederland. Annelinde heeft eerder in Amsterdam gewoond en gestudeerd. Gedurende onze reizen zijn wij terecht gekomen in veel communities en woongemeenschappen en waarderen deze vorm van samenleven enorm en voelen ons hierin erg thuis. Om deze reden zouden wij heel graag in een woongroep willen wonen om dit gevoel van community te ervaren en te delen. Wij zouden ontzettend graag kennis willen maken met zo'n groep en staan open voor verschillende vormen van samenleven (zowel meer zelfstandig als een meer betrokken woongroep). Wij eten vegetarisch/veganistisch en zijn liefdevol, rustig maar ook enthousiast, betrokken en proberen zoveel mogelijk bewust te leven.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst vrijdag, 06 juli 2018
Vervalt donderdag, 04 oktober 2018
Gezien Deze advertentie is 330 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Annelinde
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14579
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot woensdag, 02 januari 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl