U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep gezocht voor tijdelijk verblijf van +- 6 maanden
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 37
Provincie
-
Stad Amsterdam, Omgeving Amsterdam
Wensen ligging Ik zoek een plek om te wonen in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam.
Wensen pand Veeleisend ben ik niet. Wel vind ik het prettig als de bewoners zorg dragen voor het pand en het een beetje netjes houden.
Wensen groep Ik houd er onregelmatige werktijden op na. Soms werk ik ver weg tot laat, of begin ik heel dichtbij en vroeg. Slapen doe ik altijd thuis. Gezamenlijk eten als verplichting past niet goed, maar aan mijn andere verplichtingen zoals het schoonmaken in huis op bepaalde momenten in de week kan ik me wel houden.
Beschrijf jezelf Planten en poezen opgelet. Is jullie baasje een half jaar het land uit en behoeven jullie in de tussentijd water en brokjes? Daar kan ik wel voor zorgen! Mijn naam is Udo en ik zoek van +- oktober 2018 tm +- maart 2019 een plek om te wonen. Ik werk in het theater als decorontwerper en multimediavormgever. Het is ontzettend leuk werk en ik doe het met veel passie. Mijn werk brengt me op bijzondere plekken en in contact met bijzondere mensen. Verder geef ik les in het basis-, middelbaar-, en hoger onderwijs. Thuis rook ik als een ketter en ik bezit tien honden. Nee, hoor. Geen honden en ik houd ik er een gezonde levensstijl op na. Ik sport graag: hardlopen, mountainbiken, sportschool. Thuis ben ik rustig. Ik lees graag en kijk wat films. Ik heb een fascinatie voor horror, vraag me niet waarom. Ik luister vrijwel nooit muziek en bespeel geen instrumenten. Ik heb eerder in woongroepen gewoond en vind dat een plezierige woonvorm. Ik kies er dan nu ook bewust voor.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.udothijssen.nl
Contact informatie
-
 
Geplaatst zondag, 08 juli 2018
Vervalt zaterdag, 06 oktober 2018
Gezien Deze advertentie is 64 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Udo Thijssen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14586
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl