U bevindt zich hier:
 
 
Titel 3-kamer appartement in Centraal Wonen 't Binnenveld
Naam woongroep
-
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag
-
Beschrijving prijs In Centraal Wonen ’t Binnenveld in Wageningen komt binnenkort een 3-kamer appartement vrij. Dit appartement is onderdeel van het Knusse Kluster, dat bestaat uit vijf huishoudens. De woning ligt op de 2e verdieping, is ongeveer 60 m2, heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een prachtig balkon. De huur is €615,- bruto (excl. gas en elektriciteit). Voor deze woningen geldt een x + 1 regel. Dat wil zeggen dat voor dit appartement je met minstens 2 personen moet zijn om aanspraak te maken. In het Kluster heeft ieder huishouden haar eigen appartement met woonkamer (inclusief keukenblok), slaapkamer(s) en badkamer en WC. Op de begane grond is daarnaast een algemene woonkamer met keuken, tevens doorgangsruimte naar de tuin. Deze ruimte kunnen we gebruiken we om samen iets te ondernemen, zoals samen eten, films kijken of thee drinken. De ruimte biedt ook mogelijkheden voor andere activiteiten die dan door ้้n van de bewoners wordt georganiseerd. Het kan van alles zijn – dit hangt af van de idee๋n en het enthousiasme van de bewoners. Verplicht is er niets, maar we vinden het bij het zoeken van nieuwe bewoners natuurlijk wel belangrijk dat zij ook enthousiast zijn voor de mogelijkheden van het wonen in een Kluster. Als je het huishouden dat vertrekt niet meetelt, zijn we met z’n 6’en. We zijn allemaal werkenden tussen de 29 en 32 jaar. In onze vrije tijd zijn we graag buiten om te kamperen, wandelen of te moestuinieren. We eten wekelijks samen en daarnaast is er regelmatig contact als even kletsen, thee drinken of een kleine wandeling. Dit geeft ons inziens het wonen hier een duidelijke meerwaarde. Praktische informatie Naast de x + 1 regel is er een inkomenseis vanuit de Woningstichting. Het belastbaar huishoudinkomen moet binnen de volgende grenzen vallen: • 1-persoons huishoudens, vanaf € 22.400,- maximaal € 36.798,- • 2-persoons huishoudens, vanaf € 30.400,- maximaal € 36.798,- • 3-persoons huishoudens, vanaf € 0 maximaal € 36.798,- Het inkomen moet aangetoond worden met de Inkomensverklaring 2016/2017 van de Belastingdienst. Andere documenten waaronder loonstroken of een voorlopige aanslag worden niet geaccepteerd.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
-
Provincie Gelderland
Stad Wageningen
Ligging
-
Gemeenschappelijke ruimte(s)
-
Prive ruimte(s)
-
Beschrijving woongroep
-
Huidige samenstelling
-
Gezochte personen
-
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Mochten jullie na het lezen van deze brief interesse hebben ้n voldoen aan de voorwaarden die de Woningstichting heeft opgesteld, dan willen we jullie vragen uiterlijk 15 augustus een reactie te geven. Graag horen wij in die reactie wie je bent en wat je motivatie is om bij ons te komen wonen. Bij voorkeur ontvangen we jullie reactie met eventuele foto's. Naar aanleiding van de reacties zullen we een aantal mensen uitnodigen om langs te komen om nader kennis te maken.
 
Geplaatst maandag, 09 juli 2018
Vervalt zondag, 07 oktober 2018
Gezien Deze advertentie is 328 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
KnusseKluster
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14588
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl