U bevindt zich hier:
 
 
Titel Rustige verantwoordelijke jongen zoekt kamer
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 20
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Van Slotervaart, West, de Baarsjes, Centrum tot de Pijp, Oost, Oud-zuid en evntueel Osdorp.
Wensen pand Geen specifieke wensen, ik zit per 15 Juli zonder kamer en logeer vanaf dat moment bij vrienden en familie. Dus alles met een eigen slaapkamer is al erg fijn.
Wensen groep Ik houd ervan om mijn eigen ding te kunnen doen, maar vind gezelligheid met mede bewoners en leuke gesprekken ook wel fijn. Daarnaast houd ik erg van koken en vind ik het dus ook leuk om zo nu en dan gezamelijk te eten en een heerlijke maaltijd op tafel te zetten! Daarnaast heb ik ervaring met op mezelf wonen samen met andere, en ruim ik mijn rommel vaak op en maak ik vaak schoon omdat ik het fijn vind om in een schoon en opgeruimde kamer/huis te wonen.
Beschrijf jezelf Hallo Hallo, mijn naam is Tim (20) en ben een rustige, zorgzame en verantwoordelijke jongeman. Ik vind het fijn om andere mensen te helpen, en heb een ontspannen houding. Ik heb op mijn werk ook een verantwoordelijke functie die ik naar horen van anderen goed uitvoer. Ik vind het fijn om mijn eigen ding te kunnen doen, maar houd daarnaast wel van goede gesprekjes en een leuke sfeer. Zelf houd ik erg van sporten en koken, en vind zo nu en dan spontaan voor z'n allen koken ook erg leuk! Daarnaast studeer ik nog en werk ik daarnaast. Ik weet dat ik met 20 jaar een vrij jonge leeftijd heb, maar ben erg volwassen voor mijn leeftijd. Mocht je dit aanspreken, en je me uit de brand willen helpen met een kamer hoor ik graag van je!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie 0625105152
 
Geplaatst woensdag, 11 juli 2018
Vervalt dinsdag, 09 oktober 2018
Gezien Deze advertentie is 315 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Tim Suter
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14593
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot maandag, 07 januari 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl