U bevindt zich hier:
 
 
Titel Creatieve jongeman(33), serieus en met voorkeur opzoek naar een woongroep in Rotterdam. Hellup!
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 33
Provincie Zuid-Holland
Stad ROTTERDAM
Wensen ligging Graag wel ín Rotterdam, verder heb ik geen wensen maar fantaseren mag altijd natuurlijk! Een eigen tuin, een park nabij gelegen of aan het water, een woonkamer, dakterras? Het is allemaal een bonus! Verras me!
Wensen pand Ook hier heb ik vrijwel geen wensen, een minimaal woonoppervlakte van 10m2+ aan privé ruimte is het enige dat gewenst is. Wederom ook hier laat ik mij graag verrassen.
Wensen groep Phoe, een fijne club mensen ruimdenkend, creatief en van verschillende achtergronden? Zonder plichtmatigheden maar wel met de vanzelfsprekende verantwoordelijkheid ten aanzien van het huishouden? Daarnaast sociaal en ook ondernemend als huishouden? Moeilijk om hier een omschrijving van te geven. Ik denk dat de basis een wederzijdse "klik" moet zijn, vind je aansluiting bij of spreekt mijn introductie(beschrijf jezelf) aan? Laten we kennis maken!
Beschrijf jezelf Hoi woongroep! Via deze oproep hoop ik jullie te vinden en ook aan te spreken, hebben jullie een plek vrij? Mijn naam is Andy, een 33 jarige man en opzoek naar een nieuw en fijn thuis binnen een woongemeenschap. Een plaatsje waar ik mijn hangmat voor langere tijd mag ophangen zou fijn zijn! Wat krijg je? Een van nature opgewekt(géén last van ochtendhumeur) en sociaal persoon. Vrijdenkend, geďnteresseerd in anderen maar ook rustig, verantwoordelijk en zelfstandig. Mijn deur staat vrijwel altijd open voor een spontaan en gezellig gesprek maar ook voor samen eten of een film of serie kijken. Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie, luister graag muziek en geniet ook van koken dit zijn enkele van mijn interesses die mij dan ook bezighouden. Daarmee aangegeven ben ik dus best handig en creatief. Ik heb lange tijd, ruim zes jaar, fijn gewoond op kamers. Dit in een zelfstandig en gemengd huishouden van studerende en werkenden maar wel met onderlinge betrokkenheid(geen studentenhuis). Hier is ook mijn voorkeur voor gemeenschappelijk wonen ontstaan. Dit ben ik in het kort, leer mij beter kennen! Dat gezegd hebbende hoop ik natuurlijk van jullie te horen. Hopelijk tot snel, Andy.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zondag, 23 september 2018
Vervalt zaterdag, 22 december 2018
Gezien Deze advertentie is 440 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Andy
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14773
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot vrijdag, 22 maart 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl