U bevindt zich hier:
 
 
Titel Op zoek naar een fijn huis om samen te leven!
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 29
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Het liefst in de stadsdelen Oost, Oud-west, of Zuid.
Wensen pand Zolang er maar een gedeelde woonkamer is!
Wensen groep Graag zou ik minstens 1x in de week met de groep avondeten, zodat we echt samen leven; het liefst vegetarisch! Verder vind ik het leuk als mensen niet enkel op hun kamer zitten, maar ook gezellig een boek lezen in de woonkamer. We hebben allemaal ons eigen leven, maar het leukst is als huisgenoten ook vrienden worden! Daarvoor wil ik ook dan ook samen wonen met mensen die positief in het leven staan en niet veelal negatief zijn :D Ik zoek een woongroep met mensen van rond mijn leeftijd (22-35)
Beschrijf jezelf Vier jaar lang ben ik duurzaamheids consultant geweest hier in Amsterdam. Momenteel ben ik bezig mij om te scholen tot Web/UX Designer. Graag praat ik met jullie over politiek (filosofie, voetbal of een combinatie daarvan mag ook), ga met jullie mee naar het Stedelijk, of kook samen een maaltijd ^^ Verder houd ik van onzinnige gesprekken en absurde humor. De afgelopen 1,5 jaar heb ik gereisd, waarvan ik de laatste zes maanden in Buenos Aires heb gewoond. Dus ik spreek ook nog Spaans mocht dat nodig zijn. Momenteel woon ik met 4 anderen aan de Lijnbaansgracht, maar daar leven wij teveel langs elkaar heen in mijn beleving. Tot slot, ik speel gitaar, en ben ik bezig een Afrobeat band op te zetten; doe ik aan meditatie en speel ik regelmatig voetbal. Zie mijn website voor mijn eigen Web Design bedrijfje! Hoop wat van een leuk huis te horen! Dikke knuffel!
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.mupadesign.com
Contact informatie
-
 
Geplaatst donderdag, 27 september 2018
Vervalt woensdag, 26 december 2018
Gezien Deze advertentie is 421 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Paul Middelkoop
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14788
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot dinsdag, 26 maart 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl