U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezocht M/V 30+ in woongroep centrum van Arnhem
Naam woongroep Hotel Bosch
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 400
Beschrijving prijs Huur + nivelleringskosten (gwl en gezamenlijke boodschappen zoals koffie, thee, bonen, rijst, wc papier)
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-02-01
Provincie Gelderland
Stad Arnhem
Ligging Arnhem-Noord, nabij centrum, sonsbeek park en centraal station
Gemeenschappelijke ruimte(s) Open keuken, woonkamer, 2 badkamers, wc's, wasruimte, balkons, schuur en ruime gang en trappenhal niet te vergeten.
Prive ruimte(s) Naar verwachting komt er per februari 2019 een kamer bij ons vrij: een ruimte van 26m2 op de 3e verdieping, aan de voorzijde van het huis (westkant, uitkijk op drukke weg). We nodigen je alvast uit om tijdens een van onze klusdagen kennis met ons te maken. Zo kun je je een beter beeld vormen van onze groep en maak je meer kans op de kamer. En wie weet komt er toch al eerder een plekje vrij!
Beschrijving woongroep Wij zijn een kleurrijke en bonte verzameling van verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten. Elke avond eten we samen dmv kookbeurten die we rouleren. Wanneer het jouw beurt is verwachten we dat je een vegetarisch/ veganistisch en glutenvrij diner voor ca. 10 personen kunt verzorgen; de andere avonden kun je gewoon lekker aanschuiven. Eens per 2 weken houden we vergadering en op de laatste zaterdag van de maand klussen we samen. We zijn immers zelf verantwoordelijk voor het onderhoud in ons pand. De organisatie in ons huis is soms nog niet helemaal top, maar we zijn bezig om daar verbetering in te brengen en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken!
Huidige samenstelling Momenteel wonen we samen met 13 mensen in de leeftijd van 20 t/m 64, waarvan de meesten in de leeftijd van 20 - 32 jaar oud.
Gezochte personen Wij zoeken een man of vrouw, liefst in de leeftijd van 30 jaar of ouder. Een sociaal, ondernemend en verantwoordelijk persoon. Iemand die zich kan vinden in bovenstaande beschrijving van onze woongroep, maar dat is wel vanzelfsprekend.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Mailen naar: bewocombosch@gmail.com of bellen met Manon: 06 37470885
 
Geplaatst zondag, 30 september 2018
Vervalt zaterdag, 29 december 2018
Gezien Deze advertentie is 298 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Hotel Bosch
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14794
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl