U bevindt zich hier:
 
 
Titel Plekje vrij in woongroep Geinsteijn
Naam woongroep Woongroep Geinsteijn
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 355
Beschrijving prijs De huur is €355 per maand, inclusief gas, water en licht, exclusief internet (ca. €6,40).
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-11-01
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam Zuidoost
Ligging Onze woongroep is gelegen in Gein, een groene, rustige en autovrije buitenwijk van Amsterdam, vlakbij de Gaasperplas. Laat je niet ontmoedigen door de afstand tot het centrum, maar besef je wel dat die afstand er is. De metrohalte Gein en het winkelcentrum liggen op 5 minuten lopen. Met de metro ben je in 20 minuten in het centrum. Er zijn goede fietsroutes naar het centrum.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Iedere bewoner heeft een eigen kamer van ongeveer 25 m2. Verder hebben wij een ruime keuken/eetkamer, een grote woonkamer met een enorm dakterras (40m2), een washok, een drooghok, twee badkamers en twee wc's. Op de begane grond hebben wij nog een berging waar we onze fietsen stallen en een apart opslaghok.
Prive ruimte(s) De kamer die vrijkomt is ca. 25m2 en heeft een eigen balkon op het zuidwesten.
Beschrijving woongroep De keuken is de sociale ontmoetingsplek, waar we eens per week gezamenlijk eten. Verder hebben we allemaal ons eigen leven. We respecteren elkaars privacy. In zomer hebben we ons moestuin-project op het dakterras (vrijwillige deelname). Het schoonmaken doen we samen aan de hand van een rooster. Zo heeft iedereen per week een taak. Eens per kwartaal houden we een grote schoonmaak.
Huidige samenstelling Wij wonen hier in totaal met zijn vijven (drie dames en twee mannen). Qua leeftijd variëren wij van 28 tot 38 jaar en wij zoeken bij voorkeur iemand die tot deze leeftijdsgroep behoort. We werken allemaal.
Gezochte personen De vertrekkende bewoner is een van onze mannelijke huisgenoten en onze voorkeur gaat uit naar een mannelijke huisgenoot zonder inwonende kinderen en/of huisdieren. Wij zoeken een sociaal, niet-rokende nieuwe huisgenoot die zich daarnaast inzet voor een schoon, leefbaar en gezellig huis. We vinden het belangrijk dat je ervoor kiest om een huis met anderen te delen en dat je begrijpt wat gedeeld wonen inhoudt. We zijn NIET op zoek naar een tijdelijke bewoner.
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.facebook.com/geinsteijn/
Contact informatie Schrijf een leuke e-mail waarin je jezelf voorstelt en aangeeft waarom je graag bij ons in de woongroep zou willen komen wonen. Wij zijn van plan om kandidaten uit te nodigen op 16 en 18 oktober.
 
Geplaatst dinsdag, 02 oktober 2018
Vervalt maandag, 31 december 2018
Gezien Deze advertentie is 915 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Woongroep Geinsteijn
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14803
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl