U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep in wording zoekt nieuwe bewoner/looking for a new housemate
Naam woongroep BankaBanka
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 400
Beschrijving prijs Als je recht hebt op huurtoeslag zal het rond de 320 zijn en zonder rond de 500.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-11-31
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Ligging Onze woongroep ligt in de wijk Lombok. Dicht bij water waar je kan zwemmen en in het gras kan genieten van de zon. Verder is er de kanaalstraat met veel gezellige buitenlandse winkeltjes.
Gemeenschappelijke ruimte(s) De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een woonkamer inclusief piano en spellenkast, tuintje en keuken. Verder deel je een douche en wc met enkele huisgenoten.
Prive ruimte(s) De kamer waar het om gaat is 23m2. Op de begane grond aan een rustige straat met hazelnootbomen voor de deur :) Verder heeft de kamer een wastafeltje en heb je beneden een kleine berging.
Beschrijving woongroep Hallo lieve mensen :) Wij wonen met z'n zevenen in Lombok in een klein maar fijne woning. Aanvankelijk was het geen 'woongroep', maar het afgelopen half jaar zijn we hier een switch in aan het proberen te maken. Omdat we behoefte hebben om samen te leven en open voor elkaar te staan. We zijn daarom ook het huis aan het opknappen/knusser maken. Er moet nog best wat gebeuren, zoals het fijner maken van de huiskamer, een nieuwe indeling in de keuken en de tuin vergt nog enig opknap en snoei werk. Het is dus wel belangrijk dat je ook *zin* hebt om hier aan mee te werken. Wat ook wel weer heel verbindend kan werken, samen je leefruimte opknappen. Eigenschappen die wij met z'n allen hebben: (soms experimenteel) koken, plantjes en tuinieren, sportiviteit, outdoor, creativiteit, houtbewerking, muzikaliteit, spelletjes spelen, gezond/bewust proberen te leven, een goed gesprek.
Huidige samenstelling We wonen nu met 5 vrouwen en 1 man van 23, 26, 30, 30, 31 en 50 jaar. We vinden het fijn om samen te leven en rekening met elkaar te houden. We eten soms met elkaar, er zijn daar geen verplichtingen in, het komt wanneer we zin hebben.
Gezochte personen We zoeken iemand van ongeveer tussen de 25 en 40 jaar die niet rookt, en die het leuk vindt om samen aan een woonplek te werken en deze fijn en huiselijk te maken. Herken jij jezelf in een van deze duizend eigenschappen, stuur dan iets over jezelf. Waar hou je je mee bezig en waar wordt jij enthousiast van. Als je wil kun je een foto meesturen. Verder laten we ons vooral verrassen :)
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie De hospiteeravonden zullen op 24 en 25 oktober vallen in de avond. Het zou fijn zijn als je alvast laat weten welke avond(en) je zou kunnen. :) Liefs, Ben, Hilde, Heidi, Gerlinda en Jorinde en liefs van onze lieve katten Pan, Vos, Willem, Döb en Zorro P.S International people are also welcome to send a message.
 
Geplaatst donderdag, 04 oktober 2018
Vervalt woensdag, 02 januari 2019
Gezien Deze advertentie is 815 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Jorinde
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14808
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl