U bevindt zich hier:
 
 
Titel Plekje vrij in Centraal Wonen Hilversum!
Naam woongroep Centraal Wonen Hilversum
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 480
Beschrijving prijs zie website
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-12-01
Provincie Noord-Holland
Stad hilversum / bussum
Ligging De Wandelmeent ligt middenin de Hilversumse Meent, een jaren 70 wijk aan de rand van Bussum. Het ligt midden tussen verschillende natuurlandschappen: het bos, de hei en de plassen. En toch op 20 autominuten van Amsterdam. De straat is autovrij.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Het gaat om een woning in een Centraal Wonen project. Met 3 naastgelegen woningen deel je een gezamenlijke woonkeuken en een schuur. Ook op straatniveau zijn er verschillende gedeelde voorzieningen, zie voor details de website.
Prive ruimte(s) De woning die vrijkomt is ca. 46m2. en heeft een groene tuin (privé) op het zuidwesten. De woning heeft een slaapkamer, aparte badkamer en woonkeuken.
Beschrijving woongroep We zijn op dit moment een losse woongroep / cluster en hebben geen vaste gezamenlijke momenten. We zijn een cluster in ontwikkeling en zoeken opbouwende energie!
Huidige samenstelling 4 woningen waarvan er momenteel drie bewoond worden door: 1 dame op leeftijd met haar hond, 1 gezin met twee kinderen (8 en 3), 1 gezin met een kind (9) en een hond.
Gezochte personen Wij zoeken een sociale, enthousiaste nieuwe buur. We zoeken iemand die zich wil verbinden met het cluster en met de straat (10 clusters) als groter geheel, en die het leuk vind om in ons woonproject te participeren.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.wandelmeent.nl/
Contact informatie Heb je interesse? Schrijf ons dan zsm een e-mail waarin je jezelf voorstelt en aangeeft waarom je graag in ons woonproject zou willen komen wonen.
 
Geplaatst vrijdag, 05 oktober 2018
Vervalt donderdag, 03 januari 2019
Gezien Deze advertentie is 1006 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
thomas
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14810
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl