U bevindt zich hier:
 
 
Titel jong gezin zoekt woongroep in het groen
Mannen 1
Vrouwen 1
Kinderen 1
Leeftijd 1
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Wensen ligging We zouden heel graag in het groen wonen, waar er buitenruimte is.
Wensen pand Qua binnenruimte zijn we niet zo kritisch eigenlijk... Wel zou het fijn zijn als er een aparte kinderkamer is, zodat wij ook aan onze rust toekomen.
Wensen groep We zoeken een groep waar er vrijheid is en waarbij mensen bereid zijn om elkaar af en toe te helpen met bijv. oppassen op elkaars kinderen.
Beschrijf jezelf We wonen nu ook in een woongroep en dat bevalt ons goed. De binnenruimte is helaas wat te klein geworden. We hebben een dochter van 1,5 jaar en er komt nog een tweede kindje aan rond maart volgend jaar. We zoeken een plek waar er iets meer binnenruimte en rust mogelijk is. Maar we genieten het meest van buiten zijn, wijzelf en zeker ook met de kindjes. We brengen een ongedwongen en ontspannen sfeer mee. We houden erg van de natuur, van dieren en van kinderen. We zijn bereid om af en toe te koken bijvoorbeeld, of om te helpen in de tuin of met andere praktische dingen. We houden van contact, en we houden ook van rust af en toe. Net als iedereen... We hebben een lieve poes (Kruimeltje), die waarschijnlijk graag mee verhuist. We zijn beiden zelfstandigen. Evelien werkt als coach/therapeut/lerarenopleider, Ronald is adviseur bosbouw. We zijn allebei begin 40. We wonen nu op een landgoed bij Houten (Utrecht) en we zouden graag zo'n beetje in het midden van het land blijven wonen.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.evelienbus.nl
Contact informatie 0641324701
 
Geplaatst zaterdag, 06 oktober 2018
Vervalt vrijdag, 04 januari 2019
Gezien Deze advertentie is 363 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Evelien Bus
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14813
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot donderdag, 04 april 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl