U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep in amsterdam oost zoekt derde bewoner
Naam woongroep Valentijn
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 700
Beschrijving prijs De prijs is inclusief gas water en licht Het huis is een vrije huursector woning Inschrijving op dit adres bij de gemeente amsterdam is niet mogelijk. De borg bedraagt 1 maand huur
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-10-08
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Super fijne beneden woning met tuin, heerlijk gelegen in Amsterdam oost, Indische buurt, aan het water, levendige buurt, naast het Flevopark
Gemeenschappelijke ruimte(s) We hebben een sfeervolle woonkamer met lekkere matrassen zithoek en een grote eet-leestafel. Verder delen we een keuken met vaatwasser, bergruimte en een badkamer met douche en toilet, aparte wasmachineruimte. onze slaapkamers grenzen aan een fijne tuin en voor ons huis hebben wij een heerlijke plek in de zon met picknicktafel en sharekast, hier zitten we samen met regelmaat
Prive ruimte(s) Eigen langgerekte slaapkamer aan de tuinzijde met openslaande deuren, ongeveer 12m2
Beschrijving woongroep We roken niet, samen eten gebeurt spontaan, iedere maand een geplande avond gezellig samen eten sharen en met elkaar afstemmen. We hebben beide een gezonde leefstijl, zelfbewuste levenswijze, dansen graag estatic en we hebben duidelijke afspraken over oa schoonmaken om de gemeenschappelijke ruimtes samen fijn te houden. Geen nachtelijke avonturen ivm de rust en dochter in huis. We zijn geen studentenhuis, maar een bewust gekozen woongroep.
Huidige samenstelling Jan van 40, Ambulant begeleider Bjorn van 40, zelfstandig ondernemer en papa, dochter van ruim 2 is drie dagen in de week bij ons en haar mama soms ook, dus vrouwenenergie is ook zeker al aanwezig Poes nina, erg gesteld op haar eigen ruimte
Gezochte personen De voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke huisgenoot, open minded, zelfbewust, bewust met voeding, schrijf ons en als het fijn voelt nodigen we je uit voor onze hospiteeravond.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie graag ontvangen we een mail met daarin waarom je in een woongroep wilt wonen, wat je doet, je mooiste karaktereigenschappen;) en je minder favoriete kant die je tegen komt en hoe je daar zelf zorg voor draagt We verheugen ons je te lezen!
 
Geplaatst zondag, 07 oktober 2018
Vervalt zaterdag, 05 januari 2019
Gezien Deze advertentie is 755 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Bjorn van der Steen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14815
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl