U bevindt zich hier:
 
 
Titel Tijdelijke woonruimte 4 jan - 1 feb 2019
Naam woongroep De eenzaamheid voorbij
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 300
Beschrijving prijs Bijdrage aan vereniging voor kosten hypotheek/gwl/internet etc
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-01-04
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Ligging Deze gezellige woonvereniging ligt op het randje van het Waterkwartier, op 5 min fietsen van het centrum en 10/15 min naar de universiteit.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Vanwege een reis van 4 weken bieden we onze gemeubileerde woonruimte tijdelijk aan. De woonruimte is een groot appartement wat gedeeld wordt met 1 dame (24) (zij verblijft ook alleen tussen 4 jan en 1 febr 2019) Alle ruimtes deel je met haar. De woonruimte is verspreid over de 1e en 2e verdieping (geen lift aanwezig!). Eventuele opslag voor (een beperkt aantal) spullen is in overleg wel mogelijk.
Prive ruimte(s) In overleg zijn 2 prive kamers te realiseren, voor de andere dame en jou zodat jullie allebei een prive ruimte hebben.
Beschrijving woongroep Het appartement is onderdeel van een woonvereniging. Naast ons en onder ons wonen meerdere mensen die het gezellig vinden om een keer samen te eten, maar er zijn geen verwachtingen/verplichtingen. De dame waar je het appartement mee deelt vind het leuk samen te eten maar heeft zelf ook een drukke agenda. Verder deel je samen de tuin, maar die zal in januari best koud zijn ;)
Huidige samenstelling De dame waar je het appartement mee deelt is 24 en studeert. Er zijn geen huisdieren in het appartement zelf, en wegens allergie kan dat ook niet tijdelijk. In de rest van de woonvereniging zijn wel katten, en 1 (heel lief) kind
Gezochte personen We zoeken bij voorkeur een dame, omdat er ook 1 andere dame verblijft. Maar dit is geen harde eis. Leeftijd maakt niet uit. Je ontkomt er niet aan trap te lopen, dus enige mobiliteit is handig. Geen huisdieren mogelijk...
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Graag via de site reageren als je interesse hebt in de tijdelijke woonruimte
 
Geplaatst donderdag, 01 november 2018
Vervalt woensdag, 30 januari 2019
Gezien Deze advertentie is 746 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Rianne Luiten
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14874
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot dinsdag, 30 april 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl