U bevindt zich hier:
 
 
Titel Veelzijdige en sociale vrouw, zoekt levendige woongroep om thuis te komen.
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 56
Provincie Noord-Holland
Stad Haarlem
Wensen ligging Ik zou graag in Haarlem of (wijde) omgeving willen wonen. Ik houd van natuur en buiten zijn, maar kan ook prima leven in de stad.
Wensen pand Mijn voorkeur gaat uit naar twee kamers of één grote kamer.
Wensen groep Ik ben graag samen met anderen en ik kan goed alleen zijn. Ik vind het leuk om te koken, ook voor groepen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het leven in een groep. Voor mij is het vanzelfsprekend dat we gezamenlijke afspraken maken over schoonmaak, onderhoud etc. Ik rook niet.
Beschrijf jezelf Ik ben een warme vrouw, sociaal en betrokken, levendig en jong. Op dit moment woon ik alleen, maar in het verleden heb ik vaker met meerdere mensen (en dieren) samen gewoond. Ik vind het fijn om samen met anderen een 'thuis' te creëren en ik wil daar graag aan bijdragen. Ik werk in de sociale sector als maatschappelijk werker en ik ben bezig om mijn eigen bedrijf van de grond te tillen. Ik geef trainingen (oa mindfulness) en ik coach. Daarnaast geef ik wekelijks yogalessen met veel plezier. Ik houd van muziek en theater, van lezen en van lekker eten. Mijn vriendenkring is groot en daar ben ik ontzettend blij mee! Verder vind ik het heerlijk om te fietsen en te wandelen en reizen te maken. En zo nu en dan een boom op te zetten onder het genot van een goed glas wijn of samen een spelletje te spelen. Ik sta met twee benen op de grond en geniet volop van het leven!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie 06 290 70 160
 
Geplaatst zondag, 04 november 2018
Vervalt zaterdag, 02 februari 2019
Gezien Deze advertentie is 485 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Katja Tullemans
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14889
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot vrijdag, 03 mei 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl