U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep zoekt tijdelijke huisgenoot voor max 12 maanden
Naam woongroep
-
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 531
Beschrijving prijs De huur bedraagt, incl. verzekering, € 425,75 p/m. Elektra/gas/schoonmaak € 70,- p/m Internet € 35,- p/m. Het totaalbedrag is € 530.75 p/m. Er dient een maand borg te worden betalen.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-11-23
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Centrum
Gemeenschappelijke ruimte(s) Keuken, woonkamer, douches, toiletten, opbergruimte.
Prive ruimte(s) De woongroep heeft een gemeenschappelijke voor/woonkamer waar bijvoorbeeld televisie kan worden gekeken en een ruime keuken. Het gebouw bestaat in het geheel uit twee afzonderlijke woongroepen die gezamenlijk 3 douches, 3 toiletten, fietsenhok, was/droogruimte en kelder delen. We hebben geen balkon of tuin maar op korte loopafstand ligt een ruime, vaak zonnige binnenplaats. De gemeenschappelijke ruimtes worden tweewekelijks door onze lieve schoonmaakster onder handen genomen. In ons huis wordt niet gerookt. De woonruimte die beschikbaar komt bestaat uit een kleine ruimte op de derde etage (door huidige bewoner in gebruik als keuken) met een binnentrap naar een mooie zolderetage met uitzicht over oud Amsterdam. De kleine ruimte heeft een afmeting van plusminus 3,5m x 4m. De zolderetage heeft een afmeting van 3,70m x 8,0m. Let wel, aangezien het op de zolder is hebben beide ruimtes ruimtevermindering door schuine daken. De huidige bewoner gaat proef-samenwonen en zoekt daarom iemand die wil sleutel-bewaren (zie https://www.dekey.nl/#!PageID=4134&content=&contentid1=&contentid2=) voor minimaal één jaar. Wanneer het beide partijen bevalt kan de sleutelbewaarder op den duur medebewoner worden. Aangezien het een sociale huurprijs betreft, moet de nieuwe bewoner wel aan de inkomenseisen van sociale woninghuur voldoen. Het maximale inkomen hiervoor is € 36.798,- . (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning/vraag-en-antwoord/sociale-huurwoning- voorwaarden)
Beschrijving woongroep Onze woongroep heeft een vrijblijvende sfeer. Natuurlijk drinken wij af en toe een kop koffie of eten wij samen, maar dit is geen verplichting. Wel wordt verwacht dat iedereen deelneemt aan de huisvergaderingen (enkele keren per jaar) Ieder van ons gaat zijn eigen weg, maar uiteraard houden we bij elkaar een oog in het zeil.
Huidige samenstelling De woongroep bestaat uit twee vrouwen en twee mannen (kunstenaar, redacteur, vredesactivist, psychiater in opleiding). De leeftijden variëren van 30 tot 58 jaar oud. Er zijn geen huisdieren.
Gezochte personen Mocht je interesse hebben, stuur dan ajb een beschrijving van jezelf en jouw motivatie waarom je in een woongroep wil wonen naar woongroepzoekt@gmail Wanneer je onder de 30 bent, heeft het écht geen zin om te reageren!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Mocht je interesse hebben, stuur dan ajb een beschrijving van jezelf en jouw motivatie waarom je in een woongroep wil wonen naar woongroepzoekt@gmail Wanneer je onder de 30 bent, heeft het écht geen zin om te reageren!
 
Geplaatst zondag, 04 november 2018
Vervalt zaterdag, 02 februari 2019
Gezien Deze advertentie is 1834 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
woongroepzoekt
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14892
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot vrijdag, 03 mei 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl