U bevindt zich hier:
 
 
Titel 54-jarige sociale vrouw zoekt gezellige woongroep
Mannen 0
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 54
Provincie Zuid-Holland
Stad Den Haag e.o.
Wensen ligging Fijn als het pand op fietsafstand van het centrum/het strand ligt.
Wensen pand bij voorkeur 2 kamers voor mezelf; met een gezamenlijke tuin en andere gemeenschappelijke voorzieningen
Wensen groep samen eten
Beschrijf jezelf Hallo woongroep! Ik ben op zoek naar een plek waar ik met gelijkgestemden kan wonen, samen eten of genieten van andere activiteiten. Ik ben benieuwd of er momenteel een plekje vrij is in de provincie Zuid-Holland of Noord-Holland en anders zou ik graag op de kandidatenlijst willen komen als mogelijk. Ik ben op zoek naar een tweekamerappartement. Mijn naam is Anja Romein, ben 54 jaar; mijn 21-jarige dochter woont nu samen, waardoor ik vrij ben om te gaan en staan waar ik wil op woongebied. Ik ben een sociale, belangstellende vrouw met een gevarieerde vriendengroep. Ik werk als communicatie & community-adviseur (zzp-er) vanuit De Sociale Verbinders. Gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties zijn mijn opdrachtgevers en ik werk dan ook op diverse plekken in vooral zuidwest Nederland. Ik ben een fan van de deeleconomie. Ik deel dan ook graag mijn spullen, van keukenraad tot mijn auto of mountainbike. Daarnaast ben ik Airbnb host geweest en heb ik de afgelopen 5 jaar gasten uit de hele wereld over de vloer gehad. Ik zorgde ervoor dat zij zich snel thuis voelden en vond het erg leuk om tips te geven over interessante plekjes in Nederland. Ik hou van theater, Spaans en yoga en reizen. Verder vind ik het fijn om te wandelen, te zwemmen en te fietsen/mountainbiken. Ook hou ik van goede gesprekken onder het genot van een wijntje. Ik ben gek op katten, maar heb er zelf geen. Ook wil ik mijn steentje bijdragen aan het leven in een groep. Het is logisch dat de taken in een groep worden verdeeld. Je kunt mij bijvoorbeeld goed inzetten voor het organiseren van activiteiten. Ik vind het fijn om samen met anderen een 'thuis' te creŽren. Privacy is voor mij belangrijk en ik vind het daarom fijn een eigen woonruimte te hebben waar ik me terug kan trekken. Ik rook trouwens niet.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.desocialeverbinders.nl
Contact informatie Anja Romein, 06 52072488
 
Geplaatst donderdag, 08 november 2018
Vervalt woensdag, 06 februari 2019
Gezien Deze advertentie is 393 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Anja Romein
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14898
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot dinsdag, 07 mei 2019
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl