U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezellige woongroep in centrum Utrecht
Naam woongroep WWG
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 500
Beschrijving prijs Huur is incl. electra/gas/water, internet, kranten en gemeenschappelijke gebruiksartikelen. De woongroep huurt als vereniging van Portaal en valt hierdoor onder de regelgevingen voor sociale huurwoningen.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-01-01
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Ligging Centrum Utrecht, 200m vanaf de Neude.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Grote gezamenlijke huiskamer (120m2), groot washok, twee keukens, meerdere gedeelde toiletten en badkamers, fietsenschuur, grote schuur, zolder en andere opbergplaatsen, logeerkamer, tuin.
Prive ruimte(s) Een ruimte van 43m2 op begane grond aan de achterkant van het pand. De kamer bestaat uit twee ruimtes die met elkaar verbonden zijn. beide ruimtes hebben een hoogslaper.
Beschrijving woongroep Je deelt het huis met 14 andere gezellige huisgenoten. We zijn een sociale, ongedwongen woongroep waarin iedereen genoeg ruimte krijgt en neemt om zijn of haar eigen gang te gaan. De huiskamer en de keukens zijn centrale ontmoetingsplaatsen. Iedereen kookt (in de regel vegetarisch) ongeveer één keer per twee weken voor het huis. Gemiddeld eten er ongeveer 5 mensen op een avond mee. Daarnaast houden we eens per 6 weken een huisvergadering en er wordt een paar keer per jaar een klussendag gehouden om het pand in goede staat te houden. We gaan ook eens per jaar een dag of weekend met zijn allen erop uit. Daarnaast zijn er veel spontane acties als naar de kroeg, film, theater, sporten, BBQ-en, enz.
Huidige samenstelling De woongroep bestaat uit 15 volwassenen (30-49 jaar). We streven naar een (ongeveer) gelijke man/vrouw verhouding. Momenteel wonen er 7 mannen en 8 vrouwen.
Gezochte personen Leuke man of vrouw tussen 25-50 jaar, die bewust kiest voor wonen in een woongroep. Voorkeur voor niet-roker zonder huisdieren. Zeer kort geleden is er een andere ruimte vrij gekomen in onze woongroep. Heb al je op deze ruimte gereageerd dan vragen wij om niet nog een keer te reageren. Je aanmelding wordt al mee genomen voor de ruimte in deze advertentie.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Reageren kan tot zondag 25 november 20.00 uur.Mail ons een uitgebreide motivatie van ongeveer één A4 pagina waarin je uitlegt wie je bent en waarom je graag in een woongroep wilt wonen. Heb je nog specifieke vragen, mail dan naar woongroepwwg@gmail.com. Als je al gereageerd hebt op onze kamer van 23m2 dan ontvang je binnenkort een email en hoef je niet op deze kamer te reageren.
 
Geplaatst vrijdag, 09 november 2018
Vervalt donderdag, 07 februari 2019
Gezien Deze advertentie is 655 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Woongroep WWG
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14900
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl