U bevindt zich hier:
 
 
Titel Het Ruyschhuis zoekt vrouwelijke huisgenoot (ca. 35+)
Naam woongroep Het Ruyschhuis
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 420
Beschrijving prijs De huur is inclusief gas, water, licht, tv en internet. Bovenop de huurprijs komen nog kosten voor gezamenlijke boodschappen en de schoonmaakster, die eens in de twee weken de gezamenlijke ruimtes schoonmaakt.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-02-16
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Het huis is gelegen in Amsterdam-Oost, een gezellige buurt, vlakbij het Oosterpark, Dappermarkt en de Amstel, op steenworp afstand van de beste bakker van Amsterdam.
Gemeenschappelijke ruimte(s) De keuken, toiletten (3) en douches (2) worden gedeeld.
Prive ruimte(s) Het gaat om twee kamers die bij elkaar ongeveer 45 vierkante meter zijn.
Beschrijving woongroep We vormen een woongroep waar eenieder met gedeelde verantwoordelijkheid z'n eigen gang kan gaan. Tegelijkertijd zijn we een sociale woongroep en kijken we naar elkaar om. Eens per twee maanden proberen we een huisvergadering te plannen. Af en toe kijken we films, spelen we spelletjes of koken we samen. We waarderen betrokkenheid bij elkaars leven en vinden het fijn om af en toe bij elkaar binnen te kunnen lopen voor een praatje. Er is een tuin, waar in de zomer gegeten wordt en waar gezamenlijk in gewerkt wordt. Iemand met groene vingers is hartstikke welkom. Ook de klussen in huis worden zo veel mogelijk in samenspraak uitgevoerd.
Huidige samenstelling Het huis bestaat uit drie mannen en twee vrouwen. Felix (46) is freelance schrijver en vertaler en woont samen met zijn vriendin Hannah. Anja (37) werkt als onderzoeker voor een campagneorganisatie, Ralf (33) is documentairemaker en journalist, en Erwin (28) is programmamaker voor een culturele organisatie in Utrecht. We hopen de woongroep binnenkort uit te breiden met een woongroepkat.
Gezochte personen We zoeken een sociale, betrokken huisgenote, die zin heeft om niet alleen een woning te delen, maar zich tevens actief en betrokken opstelt binnen onze woongroep. Iemand die de tijd en eigen ruimte van anderen weet te respecteren. De woningcorporatie hanteert een maximuminkomen van 36.798 per jaar. Daarnaast moet er eenmalig een borg van 800,- euro aan de woongroep betaald worden.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Reacties graag uiterlijk maandag 18 november. Op donderdag 6 december en woensdag 12 december houden we een 1e en 2e kijkavond. Houd deze data dus alvast vrij, voor het geval we je uitnodigen om langs te komen.
 
Geplaatst vrijdag, 09 november 2018
Vervalt donderdag, 07 februari 2019
Gezien Deze advertentie is 627 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
woongroep het ruyschhuis
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14901
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl