U bevindt zich hier:
 
 
Titel Als God in Frankrijk....?
Naam woongroep Chateau le Sablou
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag
-
Beschrijving prijs Nader te bepalen
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-02-01
Provincie Noord-Holland
Stad Montignac
Ligging 18e eeuws landgoed, hart van de Dordogne, Frankrijk. Dus NIET in Noord Holland, maar was verplicht om provincie te kiezen...
Gemeenschappelijke ruimte(s) centrale woonkamer ca. 35m2 centrale keuken 20m2, kapel 40m2, meditatiezaal 60m2, eigen bos 85 ha, zwembad 16*6m, gewelfde zaal 160m2
Prive ruimte(s) Ruime kamer ca. 30-35m2 met kookgelegenheid, CV en eigen badkamer met douche. Toiletten op 5-10 meter afstand.
Beschrijving woongroep Leven als God in Frankrijk….? Dat is wellicht iets te veel gezegd, maar voor ons komt het dichtbij. Op het domaine komt ruimte voor enkele nieuwe bewoners. Binnen de verbinding door het landgoed en persoonlijke raakvlakken, heeft ieder zijn eigen vrijheid. Gezamenlijke maaltijden zijn mogelijk, maar je kunt natuurlijk ook op je eigen kamer koken en eten. Als bewoner ben je tevens donateur van de stichting die zich inzet voor het behoud van het landgoed met bos en gebouwen. Door mee te doen aan dat behoud, is het mogelijk om de huur te verlagen. Als je meer wilt weten, mail dan even naar domaine@sablou.nl
Huidige samenstelling Vier vaste bewoners (45+) en veel wisselende (jongere) vrijwilligers voor enkele weken tot maanden.
Gezochte personen Open sociale mensen die schoonheid waarderen en daar ook aan willen bijdragen. Bijvoorbeeld door mee te werken in het bos. te klussen in de gebouwen en terrein of schoonmaken. Die activiteiten vallen onder het 'doe mee'project van de stichting en verlagen de huurprijs. Voor zelfstandigen is het onder voorwaarden mogelijk om ook zelf activiteiten op het landgoed te ondernemen.
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.youtube.com/watch?v=RRo2V0v_714
Contact informatie domaine(at)sablou.nl
 
Geplaatst zaterdag, 19 januari 2019
Vervalt vrijdag, 19 april 2019
Gezien Deze advertentie is 663 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Domaine du Sablou
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15114
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl