U bevindt zich hier:
 
 
Titel Leuke tijdelijke bewoner(s) gezocht
Naam woongroep woongemeenschap Uedem
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 000000
Beschrijving prijs Je bewoont tijdelijk een van de woningen van onze woongemeenschap tussen 7-11-2019 en 20-2-2020 voor de periode dat de eigenaren op vakantie zijn. De woning is dus volledig ingericht. Er zijn 4 woonhuizen, de te bewonen woning is een bovenwoning van 120m2. Gezamenlijk: 1,7 ha tuin/bos en gezamenlijke gebouwen. We willen de gebruikerskosten in overleg afspreken.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-11-07
Provincie Gelderland
Stad Uedem, Duitsland
Ligging Vrij tussen de landerijen van Uedem in Duitsland, 35 minuten rijden van Nijmegen.
Gemeenschappelijke ruimte(s) 1,7 ha tuin/bos, schuur/werkplaatsen, garages, zwembad, sauna, moestuin, fruitbomen, kippen
Prive ruimte(s) Woonkamer annex keuken, 2 slaapkamers, badkamer, 120m2.
Beschrijving woongroep Aan de ene kant privacy (je eigen voordeur is je eigen voordeur), en het aan de andere kant het leuk vinden om met elkaar het beheer te delen van gebouwen en terrein, bij elkaar betrokken willen zijn en zorg hebben om elkaar. Al dan niet samen klussen in en om huis en tuin. Samen eten als dat zo uitkomt, en genieten van al het moois om ons heen.
Huidige samenstelling Han (59 jaar♀) en Kees (57 jaar♂), maar die zijn in deze periode op vakantie, het is hun woning. Flo (71 jaar♀) is met pensioen, heeft jaren in de zorg en het welzijnswerk gewerkt en is ook politiek actief geweest. En is nu actief als solocamperaar, werkt o.a.in de voedselbank in het dorp. Jan (62 jaar♂) is werkzaam in de culturele sector als hoofd theatertechniek en gebouwenbeheer bij het balletgezelschap Introdans (www.introdans.nl). Merel, de partner van Jan, is wegens een chronische ziekte afwezig. Dan zijn er nog Ollie (Kooikershond) en Ot en Moos (de poezen). Een woning staat te koop.
Gezochte personen We stellen ons voor dat er een alleenstaande dan wel een stel komt voor tijdelijke bewoning. We vragen ook een inzet van deze persoon/personen van gemiddeld een dag per week voor het project. Om het terrein, de groentetuin en de huizen goed te onderhouden is dat nodig.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Bij contact sturen we meer info toe en kun je komen kijken.
 
Geplaatst dinsdag, 10 september 2019
Vervalt maandag, 09 december 2019
Gezien Deze advertentie is 621 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Flo Gimbel
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15724
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl