U bevindt zich hier:
 
 
Titel Nieuwe bewoner gezocht
Naam woongroep Toe Blijf Nog Wat
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 242
Beschrijving prijs Conributie is inclusief gas/water/licht/internet/huishoudelijke hulp
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-12-15
Provincie Gelderland
Stad NIjmegen
Ligging Onze woonvereniging ligt op een ideale plek: in een rustige buurt in het Waterkwartier (oud west), op 5 minuten fietsen van het centrum en het station, en vlakbij de Honigfabriek.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Op de benedenverdieping bevindt zich een ruime woonkeuken en een toilet. Ook hebben we een grote tuin, waar ruimte is voor een moestuin (we zijn hier al een paar keer aan begonnen maar het is nooit echt iets geworden). We hebben een grote vuurplaats waar we in de zomer regelmatig met elkaar een vuurtje stoken en een biertje drinken. Ook vindt in de tuin het legendarische jaarlijkse huisfeest plaats wat we in augustus organiseren. Op de eerste verdieping ligt de gedeelde badkamer met toilet en wasmachine. Op de tweede verdieping is ook een toilet, en een was/logeerkamer met wasdroger. Er is een kelder waar je eventueel wat spullen kunt opslaan.
Prive ruimte(s) De kamer ligt op de tweede (bovenste) verdieping en kijkt met twee grote ramen uit op de tuin. De oppervlakte is ca 22m2. Het huis heeft een plat dak dus je hebt geen last van schuine wanden/plafond.
Beschrijving woongroep Onze woonvereniging bestaat uit drie huizen naast elkaar met een gedeelde tuin. Per huis zijn er 5 bewoners, in totaal zijn we dus met 15. Elk huis vormt een eigen woongroep binnen de vereniging. We zijn zelf gezamenlijk eigenaar van de huizen, dus we doen ook zelf het onderhoud. Hiervoor organiseren we 6 keer per jaar een verplichte klusdag. Afgelopen zomer hebben we het dak volledig voorzien van zonnepanelen. In ons huis eten we (doordeweeks) zoveel mogelijk samen, we vinden het belangrijk om goed contact met elkaar te hebben. Er wordt om de beurt gekookt (niet volgens een strikte planning), zodat je dit niet elke dag zelf hoeft te doen als je moe uit je werk komt. We zijn geen vegetariŽrs maar koken wel regelmatig zonder vlees. De meeste boodschappen betalen we gezamenlijk. Niet onbelangrijk: we zijn nogal fan van bordspellen. Momenteel zijn we in de ban van Gloomhaven, een RPG/adventuregame. Ook Civilisation is een favoriet. Maar af en toe een potje toepen tussendoor is ook leuk voor de afwisseling. We zijn overigens niet bang om af en toe een goede grap met elkaar uit te halen, en we blŤren graag mee met Nederlandstalige hits tijdens de afwas.
Huidige samenstelling Je gaat het huis delen met Dinja (28), hydroloog en musicalzangeres, Stijn (39), kunstenaar en zonnepanelenlegger, DaniŽl (29), bouwer en drummer, en Stephanie (44), tekstschrijver en mede-oprichter Quiet Nijmegen.
Gezochte personen Vooral iemand die zich in het bovenstaande kan vinden en bewust kiest voor wonen in een woonvereniging. Leeftijd is niet zo belangrijk, maar we zoeken geen student. Een must is wel dat je het net zo belangrijk vindt als wij om regelmatig gezamenlijk te eten en dingen te ondernemen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst vrijdag, 01 november 2019
Vervalt donderdag, 30 januari 2020
Gezien Deze advertentie is 1190 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Stephane
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=15845
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 18 mei 2019 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl